Vi flyttstädar Huddinge

Släpp tanken att behöva flyttstäda din bostad i Huddinge!

Vi utför din flyttstädning i Huddinge medans du själv kan koncentrera dig på själva flytten, eller att packa upp och komma till rätta i din nya bostad.

Att anlita oss halverar jobbet för dig själv i din egen flytt och att flyttstäda är hårdare och mer tidskrävande än många tror.
Det räcker inte med en normal städning utan all smuts ska bort, och du ska komma så nära nyskick på bostaden som möjligt.

När du anlitar oss ger vi dig 50% Rut-avdrag direkt på fakturan och resten sköter vi.

Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och ger dig även en garanti som täcker både dig och den nyinflyttade, som innebär att vi kommer tillbaka kostnadsfritt och rättar till en eventuell brist som anmälts inom 14 dagar.

 

Vi är specialiserade på flyttstädningar i Huddinge och Stockholm

Behöver din bostad i Huddinge en flyttstädning har du kommit rätt!
Vår personal är utbildad och servicemedvetna och följer självklart mäklarsamfundets riktlinjer.
Allt för att du ska känna dig trygg med att anlita oss.

Som pricken över "i" har vi även hela 14 dagars nöjdkund garanti vilket är ett kvitto på att vi vet att vi gör ett bra jobb, att vi är seriösa med våra tjänster och att du kan lita på att du får en flyttstädning till högsta möjliga kvalité.
Allt detta till ett av Huddinges och även Stockholms bästa flyttstädnings priser!

Vad kostar det att anlita oss till flyttstäd av din bostad?

Våra priser är fasta per kvadratmeter och gäller förutsatt att bostaden är tömd från porslin, prydnadssaker och andra småsaker när vi kommer på morgonen.
Priset för flyttstäd är även uträknat på att bostaden ska vara i ett normalt skick. Det vill säga att du städat normalt under tiden du bott där och efterhållit damm, fett och liknande så att det inte är ingrott eller att ugnen, ugnsplåtar m.m. inte är extremt inbränd eller liknande.
Har du speciella önskemål som inte ingår som standard i checklistan för flyttstäd i Huddinge kan även detta göra att priset ändras.
Har du frågor om priser eller annat är du välkommen att kontakta flyttstädning Partner för mer information!

 

Huddinges miljö i åtanke vid en flyttstädning

Självklart har vi miljön i åtanke dagligen när vi jobbar, vi planerar resor på bästa möjliga sätt och vi väljer alltid de mest miljövänliga alternativen då vi inhandlar medel och städmaterial.
Miljön i fokus är viktigt för många av våra kunder och självklart är det lika viktigt för oss.
Framtida generationer i Huddinge ska ha en bevarad natur och kan vi på Flyttstädning Partner Sverige AB bidra till detta gör vi allt i vår makt för att se till att detta sker!

Så när du är i behov av en flyttstädning i Huddinge är du välkommen att göra din bokning online via våran sida: http://www.flyttstädninghuddinge.com att göra din bokning hos så garanterar vi att vi gör vad vi kan för att göra dig så nöjd som möjligt.

Fönsterputs ingår, du har garanti som täcker både dig och den nyinflyttade, vår personal är utbildad och specialiserade på endast flyttstädningar. 

Allt för att du ska känna dig trygg med att anlita oss!

16 Jan 2015